De ervaring van Karen, keramist (53 jaar)

Met welke klachten/problemen kampte je voordat je in aanraking kwam met de PMA vraagtechniek?

“Ik kampte met communicatieproblemen in mijn gezin die niet oplosbaar leken, vooral met mijn puberzoon en wilde dit graag veranderen. Ik heb geprobeerd te praten met mijn gezin en vooral geprobeerd zelf het op te lossen, maar kwam steeds in dezelfde situatie terecht en kwam er gewoon niet uit. Het was een patroon waar we in zaten. De klachten ontstonden toen mijn zoon in de pubertijd kwam, vijf jaar geleden. Vanaf die tijd was het soms helemaal niet mogelijk te communiceren en werd het eigenlijk steeds erger. Ik liep tegen dingen aan die bleven koken en liep in een kringetje rond waar ik niet alleen uit kon komen. Ik kreeg een chagrijnig en wanhopig gevoel. Ik wilde alles wel proberen om een oplossing te vinden.

De beleving van de PMA-sessies

Mijn ervaring met PMA gaf zeer veel verheldering. Met name kwamen er beelden naar voren die ik nooit had gekoppeld aan de gebeurtenissen van nu. Ik heb 4 sessies gehad in twee maanden met een paar weken er tussen.

Vinden van de werkelijke oorzaak
Ik voelde me veel beter, begreep opeens waarom ik tegen een aantal dingen aan liep. Echt verhelderend!! Mijn klachten zijn opgelost wat betreft de communicatie met mijn zoon.

Kwaliteit van leven

Ik voel me beter in mijn vel. Natuurlijk zijn er andere dingen waar ik tegenaan loop en daar wil ik dan ook graag weer een PMA sessie voor gaan doen. Ik vind het een prima techniek. Je hebt er echt wat aan!! Wanneer ik het moeilijk heb met dingen, wil ik graag PMA gebruiken als ondersteuning”